Ad image

Yeni Ar-Ge Merkezi Şanghay’da

Yeni Ar-Ge Merkezi Şanghay’da

Elektrikli dıştan takmalı motor üreticisi ePropulsion, Şanghay’da yeni bir araştırma ve geliştirme merkezi açtı. Yeni Ar-Ge merkezi, tümüyle şirket içinde geliştirilen ürün portföyüne dayalı olarak, tekne enerji sistemleri ve elektrikli tahrik sistemleri araştırmalarına odaklanmayı hedefliyor. “Şangay’daki Ar-Ge merkezi, yüksek güçlü enerji sistemleri ve elektrikli tahrik sistemleri için araştırma ve geliştirme yeteneklerimizdeki boşluğu dolduruyor. Yüksek güçlü tekne pazarının potansiyelini ve hibrit çözümler pazarının kilidini açmanın anahtarı olacak sistem, araştırma ve geliştirme ayrıca tasarım ve entegrasyon konusundaki uzmanlığımızı artıracak.” şeklinde konuşan ePropulsion’ın kurucu ortağı ve CEO’su Danny Tao, şunları da ekledi; “Şanghay’da yeni Ar-Ge merkezinin kurulması, endüstrinin ön saflarında yer alma ve sürekli inovasyon yoluyla değişimi yönlendirme hedefimizde heyecan verici bir başka kilometre taşıdır.”

Şanghay Ar-Ge merkezi içinde geliştirilen sistemler

Ar-Ge merkezi

Değişken frekanslı tahrik sistemleri, deniz elektrik tahrik sistemleri, lityum pil enerji depolama sistemleri ve ağ oluşturma alanlarında sağlam bir teknik altyapıya sahip kadronun yer aldığı tesise Ar-Ge direktörü olarak Mingwei Shi seçildi.  Shi, “Denizcilik sektörü için heyecan verici ve dönüşümsel bir zamanda ePropulsion’a katılmaktan mutluluk duyuyorum. Daha sürdürülebilir, iklim dostu ve akıllı bir denizcilik endüstrisine öncülük etme vizyonumuz doğrultusunda, şirketin sistem entegrasyonu işinin gelişimini desteklemek için yenilikçi ve rekabetçi sistem çözümleri sunmaya devam edeceğiz. Şanghay’daki merkezimiz, elektrikli tahrik çözümlerine yönelik artan iştahtan yararlanmaya çalışırken, Doğu Çin’deki ve ülkenin diğer bölgelerindeki ve denizaşırı pazarlardaki işimizi kolaylaştırmak için önemli bir merkez olacak.” dedi.

Şanghay Ar-Ge merkezinde geliştirilen sistemler, teknelerin interneti ve şirketin Hong Kong ve Shenzhen merkezlerinde geliştirilmekte olan tekne otonom sürüş çözümleri için yardımcı teknolojiye bağlanmak ve entegre olmak üzere tasarlanacak.

GÖKDENİZ PAPAĞAN

Yorum yap